Spring naar inhoud

Aankondigingspolitiek in Stad Kortrijk

02/02/2010

Vandaag lezen we in Het Nieuwsblad: “Houtmarkt wordt weer beter bereikbaar” en “Stad opent in zomer digitale informatiekiosken”.

Die digitale kiosken zijn een mooi en goed initiatief. Volledig voorstander.
De rijrichtingen om de Houtmarkt in en uit te rijden veranderen. En dit in het nadeel van de fietsers. Dat geeft de stad eigenlijk zelf toe in hun memorie van toelichting aan de gemeenteraad van 8/2/2010. Slechte keuze.

Maar losstaand van de inhoudelijke keuzes in deze dossiers worden deze beslissingen weeral aangekondigd vooraleer ze beslist zijn. Het komt immers de gemeenteraad toe over deze dossiers een beslissing te nemen op de zitting van volgende week maandag. De Kortrijkse verkozenen van het volk worden nog maar eens buiten spel gezet. Dedju toch.

Andere aankondigingen en beloftes verdwijnen dan weer in het niets. Guy Leleu (CD&V) beloofde eind vorig jaar nog dat de Persijnstraat zou aangepakt worden in januari van 2010. Hij was zelfs kwaad dat de sp.a sprak van de ‘vergeten’ werken! We zijn februari, schepen, wanneer begin je eraan? Iets vergeten? We zijn dit intussen gewoon van Guy Leleu.

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: